Hoe kan ik mij abonneren?

Als u zich aanmeldt, kunt u 30 dagen gratis gebruik maken van alle onderdelen van Selfcare. U kunt zich aanmelden door te klikken op de knop Registreren die u op onze website op verschillende plekken tegenkomt.

Bij de registratie wordt u gevraagd uw betaalgegevens op te geven voor een online incassomachtiging. Na 30 dagen ontvangt u een email van ons met het bericht dat een week daarna het eerste maandbedrag zal worden afgeschreven. Als u het abonnement niet wenst door te zetten, hebt dus nog een week de tijd uw abonnement te beëindigen. Al met al maakt u dus meer dan 30 dagen gratis gebruik van Selfcare.