Helpdesk

Ik wil mijn gegevens niet meer delen, hoe krijg ik dat gedaan?

Als u uw gegevens met een bepaalde persoon niet meer blijvend wilt delen, hoeft u allen maar het volgende te doen:

  1. Ga naar 'Delen':
  2. Klik op de '+' naast de naam van de persoon met wie u nu (een deel van) uw gegevens deelt.
  3. Wilt u dat deze contactpersoon nog wel toegang mag krijgen tot een deel van uw gegevens? Zet onder 'Wat mag deze persoon van mij zien?' die delen op 'Nee' die die persoon niet meer mag zien.
  4. Wilt u dat deze contactpersoon niets meer van u mag zien? Zet dan alle delen op 'Nee' of klik op 'Verwijder' waardoor het contact met deze persoon wordt verbroken.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk