Hoe kan ik mijn gegevens wissen?

U bent heer en meester over uw gegevens. Kijk hier als u uw gegevens van één sensor wilt wissen.
Weet wel: eenmaal gewiste gegevens heeft Selfcare niet ergens bewaard: die zijn ook echt gewist. Selfcare heeft uiteraard niet uw meetgegevens bij de leverancier van uw sensor gewist, omdat Selfcare daartoe niet de mogelijkheden bezit. Als u ook daar uw gegevens wilt wissen, moet u dat doen op de website van de betreffende leverancier.

Wilt u liever in één keer al uw gegevens en uw account bij Selfcare wissen? Ga daarvoor naar 'Mijn gegevens'...

... en klik daarna op de knop 'Verwijderen'.

Om er zeker van te zijn dat u uw gegevens wilt verwijderen, zullen wij u daarna om een bevestiging vragen.

Kijk ook naar dit bericht over het verschil tussen het vervangen, ontkoppelen en verwijderen van een sensor.