Helpdesk

Account verwijderen - Hoe kan ik (al) mijn gegevens wissen?

U bent heer en meester over uw gegevens

Uw data zijn van u. Selfcare vindt het belangrijk dat u altijd over uw eigen gegevens kunt beschikken. Wilt u uw gegevens verwijderen, volg dan de volgende stappen:

1. Inloggen in uw Selfcare-account

2. Ga naar uw profiel mceclip0.png

3. Kies voor het tabblad: Account

4. Helemaal onderaan vindt u ‘Account verwijderen’

5. Klik op: ‘Ja, verwijderen mijn account’ mceclip1.png

6. Een bevestiging hiervan volgt via email

Met het verwijderen van uw account worden al je gegevens uit onze bestanden verwijderd.

Als u uw gegevens zelf verwijdert, zijn ze ook meteen bij Selfcare verwijderd. Dat kan door ons niet meer worden hersteld. U kunt er daarom voor kiezen eerst uw gegevens te printen of op te slaan. Lees daarvoor dit artikel.

Als u zelf uw gegevens niet verwijdert, bewaart Selfcare uw gegevens conform de wettelijke termijn - lees hier verder

Selfcare heeft uiteraard niet uw meetgegevens bij de leverancier van uw sensor gewist, omdat Selfcare daartoe niet de mogelijkheden bezit. Als u ook daar uw gegevens wilt wissen, moet u dat doen op de website van de betreffende leverancier.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk