Hoe koppel ik een sensor (bijv. stappenteller) aan Selfcare?

U koppelt een sensor, apparaat of app op de volgende manier aan Selfcare:

1. Ga in Selfcare naar ‘Instellingen’. Kies daarna voor 'bronnen'.

2. In 'wearables & app' kunt u uw gewenste leverancier selecteren door op de tegel met naam en logo te klikken.

3. Na selecteren, klik op: 'Apparaat verbinden' mceclip0.png

4. Lees de pop-up waarschuwing, en kies voor 'verdergaan'.

5. Geef op de website van de leverancier van uw sensor uw inlognaam en wachtwoord op. Gebruik daarvoor niet de inlognaam en het wachtwoord van uw account bij Selfcare, maar gebruik daarvoor de inlognaam en wachtwoord van de website van de leverancier van uw sensor

6. Bevestig op het volgende scherm dat de gegevens naar uw account bij Selfcare mogen worden doorgestuurd.

Klaar. Als alles goed verlopen is, ziet u binnen enkele minuten uw eerste meetgegevens in uw dashboard van Selfcare.

Of bekijk de volgende video: