Hoe koppel ik een sensor aan Selfcare?

Voordat u een sensor kunt koppelen met Selfcare moet u het volgende doen:

1. Hebt al een sensor in huis die u kunt koppelen aan Selfcare? Bekijk hier het overzicht van alle sensoren die u kunt koppelen aan Selfcare.
  2. Als u een sensor hebt welke u niet kunt koppelen aan Selfcare, kunt u altijd uw metingen handmatig ingeven. Meer informatie daarover vindt u hier. Het kan ook voorkomen dat u een sensor via een 'omweg' kunt koppelen aan Selfcare, zodat uw meetgegevens automatisch in uw dashboard van Selfcare worden opgenomen. Meer informatie daarover vindt u hier.
  3. Als u een sensor hebt die u kunt koppelen aan Selfcare, moet u er eerst zeker van zijn dat de sensor werkt; pas daarna kan Selfcare uw meetgegevens in uw dashboard tonen. Hoe weet u of uw sensor werkt? Ga naar de website van de leverancier. Meld u daar aan en creëer een eigen account. Volg de instructies op de website van die leverancier, zodat uw sensor gekoppeld wordt aan uw account.
    Is dat gelukt? Test dan de sensor door deze te gebruiken (bijvoorbeeld: ga op de weegschaal staan, of loop een paar stappen met uw stappenteller in de hand). Ga daarna weer terug naar uw account bij de leverancier van uw sensor en controleer of uw meting zichtbaar is. Als u uw meting(en) daar ziet staan, koppel dan daarna uw sensor aan Selfcare.

U koppelt een sensor op de volgende manier aan Selfcare:

1. Ga in MySelfcare (https://my.selfcare4me.com/) naar ‘Meting toevoegen’, rechtsboven in het scherm. In het aanmeld-proces kunt u deze stap overslaan.Meting_toevoegen-171106.png

2. Selecteer wat u wilt meten uit een van de metingen die worden aangeboden op het scherm.

3. Geef aan hoe u wilt meten:

Kies, als u een sensor hebt die u kunt koppelen, voor ‘Ik heb reeds een sensor. Laat zien of die gekoppeld kan worden.' en klik daarna op 'Verder'.

4. Selecteer uw sensor uit de aangeboden lijst van sensoren en klik daarna op 'Verder'.

5. Geef op de website van de leverancier van uw Sensor uw inlognaam en wachtwoord op. Gebruik daarvoor niet de inlognaam en het wachtwoord van uw account bij Selfcare, maar gebruik daarvoor de inlognaam en wachtwoord van de website van de leverancier van uw sensor. Bevestig op het volgende scherm dat de gegevens naar uw account bij Selfcare mogen worden doorgestuurd.

Klaar. Als alles goed verlopen is, ziet u binnen enkele minuten uw eerste meetgegevens in uw dashboard van Selfcare.