Hoe koppel ik een sensor aan Selfcare?

U koppelt een sensor op de volgende manier aan Selfcare:

1. Ga in MySelfcare (https://my.selfcare4me.com/) naar ‘Meting toevoegen’, rechtsboven in het scherm. In het aanmeld-proces kunt u deze stap overslaan.Meting_toevoegen-171106.png

2. Selecteer wat u wilt meten uit een van de metingen die worden aangeboden op het scherm.

3. Geef aan hoe u wilt meten:

Kies, als u een sensor hebt die u kunt koppelen, voor ‘Ik heb reeds een sensor. Laat zien of die gekoppeld kan worden.' en klik daarna op 'Verder'.

4. Selecteer uw sensor uit de aangeboden lijst van sensoren en klik daarna op 'Verder'.

5. Geef op de website van de leverancier van uw Sensor uw inlognaam en wachtwoord op. Gebruik daarvoor niet de inlognaam en het wachtwoord van uw account bij Selfcare, maar gebruik daarvoor de inlognaam en wachtwoord van de website van de leverancier van uw sensor. Bevestig op het volgende scherm dat de gegevens naar uw account bij Selfcare mogen worden doorgestuurd.

Klaar. Als alles goed verlopen is, ziet u binnen enkele minuten uw eerste meetgegevens in uw dashboard van Selfcare.