Wat kan ik persoonlijk instellen?

Persoonlijk: daar draait het om bij Selfcare. Er is dan ook veel dat u op uw eigen maat kunt instellen:

1. Naast uw persoonlijke gegevens kunt u in uw profiel aangeven of u bepaalde gegevens anoniem wilt delen. Zo kunt u de gemiddelde meetgegevens uit uw leeftijdsgroep in uw grafieken zien; als u dat wilt, staat u toe dat ook uw meetgegevens gebruikt worden voor het berekenen van dat gemiddelde en op die manier verschijnen in de gele lijn bij andere gebruikers van Selfcare. U kunt er voor kiezen om gegevens anoniem te delen met Selfcare, zodat Selfcare haar dienstverlening kan verbeteren. En u kunt er voor kiezen uw gegevens anoniem ter beschikking te stellen aan geselecteerde universiteiten voor wetenschappelijk onderzoek. Ga daarvoor naar 'Mijn Gegevens':

2. U kiest zelf wat u wilt meten. Lees hier verder.
  3. De grenswaarden bij uw sensoren kunt u op eigen maat instellen. Lees hier verder.
  4. U kunt in contact komen met andere gebruikers van Selfcare. Hoe? Lees hier verder.

Meer persoonlijke instellingen zullen volgen, zoals het deelnemen aan groepen. In onze Nieuwsbrief houden wij daarvan op de hoogte.