Helpdesk

Wat gebeurt er na beëindiging van mijn abonnement met mijn gegevens?

Als u uw abonnement niet verlengt, wordt deze beëindigd. Wij adviseren u daarnaast om uw gegevens zelf te wissen als u uw abonnement niet wilt verlengen.

In uw profiel bij 'Mijn gegevens' kunt u vervolgens uw account en daarmee al uw gegevens wissen. Ga daarvoor naar 'Mijn gegevens', klik daarna op 'Profiel' en klik op de knop 'Verwijderen', helemaal onderaan links in beeld.

account_verwijderen.jpg

Om er zeker van te zijn dat u uw gegevens wilt verwijderen, zullen wij u daarna om een bevestiging vragen.

Als u zelf uw gegevens niet verwijdert, bewaart Selfcare uw gegevens conform de wettelijke termijn - lees hier verder.

Als u uw gegevens zelf verwijdert, zijn ze ook meteen bij Selfcare verwijderd. Dat kan door ons niet meer worden hersteld.

U kunt er ook voor kiezen eerst uw gegevens te printen of op te slaan. Lees daarvoor dit artikel.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk