Helpdesk

Waarom moet ik telkens opnieuw inloggen?

Het kan voorkomen dat u bij het openen van de Selfcare App gevraagd wordt opnieuw in te loggen: niet alleen bij de eerste keer dat u de App opent, maar ook daarna. Soms zelfs meerdere keren op een dag. Dat is niet alleen onhandig, maar ook vervelend - en vaak niet nodig. Hoe is het telkens weer opnieuw moeten inloggen te voorkomen?

Als u op de App bent ingelogd (na het ingeven van de SMS code), onthoudt de App dat u correct bent ingelogd. Daardoor hoeft u niet telkens bij het openen van de App opnieuw in te loggen. Het kan echter voorkomen dat het 'bewijs' dat u correct bent ingelogd door uw smartphone wordt verwijderd. Dat kan gebeuren als de opslagcapaciteit van uw smartphone te klein geworden is, doordat u meerdere Apps, foto's en/of muziekbestanden hebt opgeslagen, zoals in dit voorbeeld het geval is:

iPhoneGeheugen-550.png

Om de werking van het apparaat te garanderen, maakt uw smartphone voor zichzelf ruimte vrij door bepaalde onderdelen te verwijderen. Daardoor kan ook het 'bewijs' dat u correct bent ingelogd worden verwijderd. 

Ons advies is: verwijder voldoende onderdelen op uw smartphone zodat er weer voldoende ruimte is voor de werking ervan. Dan blijven uw inloggegevens van Selfcare ook bewaard.

Technische details: de Selfcare App is met behulp van Cordova gebouwd. Cordova kent een paar nadelen, waaronder 'iOS stores localStorage data in a location that may be cleaned out by the OS when space is required'.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk