Instructie aanmelden bij Selfcare

Het aanmelden voor Selfcare Pro kan alleen op de website, niet in de app van Selfcare. De drie stappen zijn eenvoudig als u ze in deze volgorde doorloopt:

Stap 1. Activeer uw sensor

Activeer uw sensor op de website of app van de leverancier, bijvoorbeeld bij Fitbit of Google Fit. Controleer of uw metingen daar getoond worden.

• Wilt u gebruik maken van Apple Health (iWatch of iPhone)? Gebruik dan de Selfcare-app: Lees hier verder.

Stap 2. Meldt u aan bij Selfcare

Via de ontvangen uitnodiging van Selfcare kunt u uzelf aanmelden bij Selfcare. Volg de instructies in deze e-mail. Vul vervolgens uw gegevens in om u te registreren.

U ontvangt een bevestigingssmail om jouw account te activeren.

Stap 3. Koppel uw sensor

Nadat u uw account hebt geactiveerd, komt u op de inlogpagina. Log in op Selfcare. Kies daarna ‘Voeg een sensor toe’ en koppel uw sensor.

Alle stappen zijn terug te zien in de volgende video:

De instructiebrochure kan ook gedownload worden - zie hier: