Hoe kan ik het toesturen van berichten stopzetten?

Als u weekberichten van uw coach over een bepaald meettype (hartslag, bloeddruk, gewicht, enz.) of directe berichten als uw meetwaarde een bovengrens heeft overschreden wilt stopzetten, gaat u als volgt te werk.

Ga naar Beheer metingen

klik dan op het plus-teken

en zet bij het bewuste meettype het schuifje van 'Ja' op 'Nee'.

Als u dit doet bij:

• 'Ontvang berichten over meting', dan ontvang u over dit meettype geen directe en geen coachberichten meer.
  • 'Ontvang alerts als SMS', dan ontvangt u bij overschrijding van de bovengrens geen SMS meer hierover.

PM. Kijk hier als u de te bewaken grenzen van uw meettype wilt aanpassen.