Hoe koppel ik mijn Xiaomi Mi Band via iPhone (Apple Health) aan Selfcare?

Heb je een Apple iPhone? In dit document beschrijven we hoe je de Xiaomi Mi Band via Apple Health aan Selfcare koppelt.

Stap 1: Geef bij Apple Health aan dat de Mi Fit als bron is voor stappen

Stap 2: Installatie Selfcare app en koppeling Apple Health

1. Ga naar de Appstore en type in het zoekveld 'Selfcare' in
  2. Download de app en open de app
  3. Log in met je bestaande Selfcare account
  4. Ga naar ‘dashboard’ met de knop links onder in het scherm
  5. Klik nu op de drie horizontale streepjes, links boven in het scherm
  6. Klik daarna op 'Apple Health'
  7. Klik daarna op het + teken rechts van 'Stappen'. Hierdoor verschuift 'Stappen' automatisch naar boven, naar het onderdeel 'Gekoppelde sensoren'
  8. Apple Health vraagt nu om Selfcare toestemming te verlenen om de gegevens uit te lezen. Verleen deze toestemming door te klikken op ‘schakel alle categorieën in’
  9. Klik op de knop 'Synchroniseer gegevens' zodat alle beschikbare meetgegevens van het geselecteerde meettype direct met Selfcare gesynchroniseerd worden
  10. Als alles goed verlopen is, zie je binnen enkele minuten in het dashboard van Selfcare de meetwaarden van je Xiaomi Mi Band verschijnen
  11. Synchroniseer elke dag door de MI Fit app te openen en leef langer gezond en vitaal!