Helpdesk

Kan ik MySelfcare behouden als Selfcare Pro voor mij stopt?

Als u meedoet aan een challenge in Selfcare Pro hebt u eerst een eigen account moeten aanmaken in MySelfcare. In MySelfcare komen al uw metingen bij elkaar. Op basis van de aantallen stappen of trappen kunt u deelnemen aan een challenge van Selfcare Pro binnen de organisatie waarmee u verbonden bent. Die organisatie betaalt voor u het abonnement op Selfcare.

Maar wat nu als die organisatie niet meer met Selfcare Pro werkt, of als u de organisatie verlaat die met Selfcare Pro werkt? In beide gevallen hebt u twee keuzen:

  1. U neemt het abonnement van Selfcare over. U betaalt Selfcare hiervoor maandelijks een vast bedrag. Als u weer inlogt bij MySelfcare krijgt u de mogelijkheid voor het instellen van een automatische incasso.
  2. U besluit geen gebruik meer te maken van MySelfcare. U kunt besluiten uw account bij Selfcare te verwijderen: lees hier verder wat u daarvoor moet doen. Als u niets doet, bewaart Selfcare uw meetgegevens gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn. Selfcare mag en zal uw gegevens niet wissen, ook niet als u daar zelf om vraagt. Het zijn en blijven uw gegevens waar alleen u over kunt beschikken.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk