Hoe verloopt het uitnodigings-proces voor een Beheerder?

Als met uw organisatie hierover afspraken zijn gemaakt, krijgt de beoogde Beheerder (of HR Manager of Clustermanager) vanuit Selfcare een email met een uitnodiging voor het bevestigen van deze rol toegestuurd. Met het versturen van deze email wordt ook een SMS met koppelcode naar uw mobiele telefoon gestuurd. Bewaar die koppelcode goed.

Om het proces af te ronden moeten de volgende stappen worden doorlopen: in de uitnodigingsmail zijn twee verschillende links aanwezig. Klik op:

1. 'Ik heb nog geen account bij Selfcare' als u nog geen persoonlijke account hebt. Volg het proces dat wordt aangegeven.
  2. 'Ik heb al een account bij Selfcare' en log in met uw persoonlijke Selfcare inloggegevens. U krijgt meteen daarna nóg een code via SMS toegestuurd (de aanmeldcode) waarmee we willen vaststellen dat u degene bent die zegt dat u bent (tweeweg authenticatie). Na het invullen daarvan komt u in een scherm waarin u enkele persoonlijke gegevens en de eerder ontvangen activatiecode kunt ingeven. Als u dat gedaan hebt en hebt bevestigd, bent u Beheerder (of HR Manager of Clustermanager) van deze account geworden.