Wat u moet weten over de Selfcare App en Apple Health

Soms lijkt het er op dat de data die in Apple Health aanwezig is niet doorgestuurd wordt naar Selfcare. Apple Health stuurt alleen dan de in haar App aanwezige data door naar Selfcare als:

1. De Selfcare App (in de achtergrond) geopend is;
  2. Apple Health (in de achtergrond) geopend is;
  3. De iPhone, iPad of iPod Touch is unlocked, dat wil zeggen: het apparaat is geopend (als u het beschermd hebt: met behulp van uw eigen code of vingerafdruk).

Alleen als aan deze voorwaarden wordt voldaan, wordt data van Apple naar Selfcare gestuurd. Zie ook deze notitie voor meer informatie over het synchroniseren van data van Apple naar Selfcare.