Waarom werkt Apple Health zo traag?

Het kan soms enkele uren tot dagen duren voordat de data van een wearable die aan Apple Health gekoppeld is in Selfcare zichtbaar wordt.

We weten niet waardoor deze vertraging bij Apple soms optreedt; Selfcare kan daar helaas niets aan veranderen. Mocht u zo'n vertraging meemaken, dan kunt u op de volgende manier er voor zorgen dat uw gegevens die in Apple Health* te zien zijn sneller zichtbaar worden in Selfcare:

1. Klik op de drie horizontale streepjes, linksboven in het scherm van de App.
  2. Klik op 'Apple Health'.
  3. Scrol naar de onderkant van het scherm. Klik daar op 'Synchroniseer gegevens'. Hierdoor wordt uw data die bij Apple aanwezig is naar Selfcare over gehaald.
  4. Als dat gelukt is, verschijnt gedurende enkele seconden de boodschap 'De data is gesynchroniseerd'.

Vanaf dat moment staat uw data in Selfcare.

*) Eenzelfde vertraging kan optreden tussen uw wearable en Apple Health. In dat geval duurt het enkele uren of langer voordat uw gegevens van uw wearable in Apple Health zichtbaar worden. Aan deze vertraging kunnen wij helaas niets veranderen.