Hoe kan ik zien of er een koppeling is tussen mijn wearable en Apple Health?

Er zijn twee manieren om te ontdekken of het u gelukt is een koppeling te maken tussen uw wearable en Apple Health:

1. Kijk in de App van de wearable: ziet u daar dat er een koppeling is? Meestal wordt dat getoond bij de Instellingen (Settings), maar niet alle leveranciers laten dat in hun App zien.
  2. Kijk in Apple Health bij het betreffende meettype; in onderstaand voorbeeld is dat uitgewerkt voor 'Slaap':

Uitleg:

1. Kies het meettype dat u wilt controleren, in dit voorbeeld: 'Slaap'.
  2. Klik op de grafiek die getoond wordt (in dit voorbeeld ziet u dat de grafiek al gevuld is met gegevens, hetgeen betekent dat er al een verbinding is met een wearable).
  3. Klik op 'Gegevensbronnen en toegang'.
  4. Klik op de naam van de wearable die u wilt controleren.
  5. U ziet: de meetgegevens van die wearable komen binnen: er is dus een werkende koppeling tussen uw wearable en Apple Health.