Hoe kan ik zien of er een koppeling is tussen mijn wearable en Google Fit?

Om te controleren of er een koppeling is tussen uw wearable en Google Fit kunt u in de Google Fit app naar ´settings´ gaan. Kies daar vervolgens voor ´connected apps*´ en verifieer dat de leverancier van uw keuze hier nu staat vermeldt. Zie ook dit voorbeeld:

*) Ziet u de naam van uw leverancier van uw keuze hier niet staan? Ga dan eerst naar de Instellingen van de App van die leverancier. Geef daar aan dat u de meetgegevens van die sensor wilt doorsturen naar Google Fit.