Wanneer moet ik opnieuw inloggen en een SMS code ingeven?

Voor uw beveiliging hebben we een houdbaarheidsdatum aan onze cookies gegeven. Daarom moet u altijd na 60 dagen weer opnieuw inloggen, ook als u bijvoorbeeld de dag ervoor nog zonder ingave van uw wachtwoord bij uw eigen gegevens kon komen.

U krijgt alleen dan een nieuwe SMS code toegestuurd als u 60 dagen achter elkaar niet hebt ingelogd. Als u regelmatig uw gegevens bekijkt, krijgt u dus geen nieuwe SMS code toegestuurd.