Hoe koppel ik Apple Health aan Selfcare?

Gezondheid van iPhone (Apple Health) AppleHealth-Logo-Small.png

De koppeling tussen Apple Health en Selfcare wordt in de app van Selfcare gemaakt:

1. Download de Selfcare-app (mceclip3.png), zoekterm "Selfcare Bv" en log in met uw Selfcare-account.
  2. Klik vervolgens op de drie horizontale streepjes (mceclip2.png), links boven in het scherm.
  3. Kies daarna op 'Apple Health'.
  4. Klik daarna op het + teken rechts van bijvoorbeeld 'Stappen' (stappen-120x90.png). Hierdoor verschuift 'Stappen' automatisch naar boven, naar het onderdeel 'Gekoppelde sensoren'.
  5. Geef Selfcare toegang tot uw gewenste gegevens.
  6. Scroll naar beneden en klik op 'synchroniseer gegevens' zodat alle beschikbare meetgegevens van het geselecteerde meettype direct met Selfcare gesynchroniseerd worden.
  7. Herhaal stap 6 dagelijks voor de meest actuele stand.

---

Dubbelcheck: Daarna ziet u in uw dashboard de meetwaarden verschijnen. Als dat niet het geval is, controleer dan in Apple Health of de autorisatie goed is ingesteld:

1. Open Apple Health en klik op het gewenste onderdeel - in dit voorbeeld: 'Activiteit'.
  2. Klik op (in dit voorbeeld) 'Stappen'.
  3. Klik op 'Gegevensbronnen en toegang'.
  4. Controleer bij 'Apps die gegevens mogen lezen' of Selfcare geautoriseerd is om gegevens (van Apple Health) te lezen. Zorg er voor dat de knop naar rechts geschoven staat, zodat de achtergrond van de knop lichtgroen kleurt. Dan is de autorisatie ingeschakeld en worden meetgegevens doorgestuurd naar Selfcare.

Hebt u vragen over het koppelen van een wearable of een app aan Apple Health, lees dan hier verder.

---

❗️Vital10-gebruiker? Koppel dan Apple Health via: het stappenplan van Schermafbeelding-2017-02-02-om-17.37.15-300x87.png