Hoe koppel ik Google Fit aan Selfcare?

Logo_GoogleFit.png  Voor Android toestellen

Stap 1. Open de Google Fit-app en maak een account aan (hebt u dit al gedaan, dan mag u deze stap overslaan)

Stap 2. Log in op Selfcare en kies voor: "meting toevoegen

Stap 3. Selecteer de schoen van stappen (stappen-120x90.png) en vervolgens klikt u op “Koppel een wearable, smartphone of gezondheidsapp”.

Stap 4. Selecteer “Android: Google Fit”.

Stap 5. Log in met de inloggegevens aangemaakt bij stap 1 (uw eigen account van Google).

Bekijk hier extra uitleg over het koppelproces.

Meer weten hoe Google Fit synchroniseert, bekijk dan het volgende artikel.