Hoe koppel ik een sensor aan Google Fit?

Via Google Fit ontsluit Selfcare meetgegevens van meerdere leveranciers, zoals:

Google Fit is een (gratis) App die Google via haar Appstore aanbiedt. U herkent deze App aan dit logo:

Ga als volgt te werk als u een een sensor aan Google Fit wilt koppelen:

1. Open de App van de leverancier waarmee u de metingen uitvoert.
  2. Geef in deze App aan dat u gegevens wilt doorsturen (synchroniseren) naar Google Fit.
  3. Selecteer uw Google Fit account en geef toestemming om gegevens door te sturen.
  4. Als dit gelukt is worden de gegevens van de leverancier doorgestuurd naar uw Google Fit account.
  5. Om te controleren of alles goed is gaan kunt u in de Google Fit app naar ´settings´ gaan. Kies daar vervolgens voor ´connected apps*´ en verifieer dat de leverancier van uw keuze hier nu staat vermeldt.

Lees hier hoe u Google Fit kunt koppelen aan Selfcare.

*) Ziet u de naam van uw leverancier van uw keuze hier niet staan? Ga dan eerst naar de Instellingen van de App van die leverancier. Geef daar aan dat u de meetgegevens van die sensor wilt doorsturen naar Google Fit.