Kan ik Samsung Health koppelen met Selfcare?

Ja, u kunt Samsung Health koppelen met Selfcare. Dat kan nog niet rechtstreeks, maar wel via een kleine omweg die u eenmalig moet instellen:

1. U installeert Health Sync van appyhapps.nl op uw Android smartphone en u verbindt daarna Samsung Health met Google Fit (een rechtstreekse koppeling heeft Google Fit nog niet gemaakt).
  2. U koppelt Google Fit aan uw Selfcare account. Lees daarvoor hier verder.