Kan ik Samsung Health koppelen met Selfcare?

Ja, u kunt Samsung Health koppelen met Selfcare. Dat kan nog niet rechtstreeks, maar wel via een kleine omweg die u eenmalig moet instellen:

1. U installeert Health Sync van appyhapps.nl op uw Android smartphone en u verbindt daarna Samsung Health met Google Fit (een rechtstreekse koppeling heeft Google Fit nog niet gemaakt).
  2. U koppelt daarna Google Fit aan uw Selfcare account. Hoe? Lees daarvoor hier verder.

Update 30 augustus 2019Samsung Health-machtigingsprobleem Samsung_Health.png

Samsung heeft per ongeluk alle machtigingen voor Health Sync op 30 augustus 2019 ingetrokken. Het probleem is opgelost, maar als u Samsung Health-machtigingen voor Health Sync nog steeds niet kunt inschakelen, doet u het volgende:
- Open Samsung Health
- Ga naar het menu 'Instellingen' in 'Samsung Health'
- Selecteer 'Samsung-account' en rangschik de account als u dit nog niet eerder hebt gedaan
- Selecteer 'Nu synchroniseren' en wacht tot de synchronisatie is voltooid
- Start vervolgens uw telefoon opnieuw op
- Na het opnieuw opstarten, open Health Sync en schakel de synchronisatie-optie(s) in

> Zie melding op Appyhapps