Hoe kan ik de stand van andere teams zien?

Als u deelneemt aan een challenge in SelfcarePro, ziet u altijd bij het openen van SelfcarePro de actuele stand in uw dashboard. U ziet daar ook de verschillende cijfers van uw team (kijk hier voor meer uitleg over de scores).

Van de andere teams ziet u in dit overzicht alleen de voortgang en hun positie ten opzicht van uw team, in de horizontale grijze balk (de voortgang en de positie van uw team wordt weergegeven in de horizontale oranje balk):

Als u meer informatie (cijfers) van de andere teams wilt zien, klikt u op het dropdown menu aan de linkerkant van het scherm (in dit voorbeeld is dat waar de rode pijl naar wijst).

Als uw team over de finish is gekomen, ziet u bij Dashboard een scherm dat er ongeveer zo uitziet:

Om de stand van de andere teams, die nog onderweg zijn, te bekijken, maakt u een keuze bij het dropdownmenu aan de rechterkant van het scherm (in dit voorbeeld is dat waar de rode pijl naar wijst).